De laatste post

Orienteering-news website

zaterdag, november 01, 2008

Van der Kleij oppermachtig in Tervuren

Belgisch kampioen lange afstand Thomas van der Kleij won vandaag overtuigend de eerste dag van de Driedaagse van het Zoniënwoud. Nadat hij gisterenavond op de nachtaflossing nog een tweetal minuten op ex-trainingsgenoot Ken Peeters moest toegeven, zette hij vandaag de puntjes op de ï.

Op de glibberige flanken van het prachtige herfstelijke Zoniënwoud had hij net geen 50 minuten nodig om het volledige parcours van 9,3 km af te leggen. Dat was een volle drie minuten sneller dan eerste achtervolger Hoekx. Van der Kleij was dan ook uitermate tevreden met zijn prestatie, die zo goed als foutloos was. Wat van de concurrentie niet gezegd kon worden. Na de twee hamokkers vinden we de Zweed Per Magnusson op de derde plaats, twee minuten na Hoekx.

Morgen gaat de tweede dag van de driedaagse door in Groenendaal, waar de deelnemers een oro-hydroloop voorgeschoteld gaan krijgen. Enkel de F-omloop is volgens de normale IOF normen. De VVO regionale gaat door op de vernieuwde kaart van De Lilse Bergen, en waarom niet beide combineren?

3 Comments:

Een reactie posten

<< Home