De laatste post

Orienteering-news website

maandag, oktober 27, 2008

Jeneveraflossing editie 2008

In Leuven zit de eerste reeks kaarttrainingen|initiaties in het Arenbergpark er weer op. De traditie wil dat er op het einde daarvan een studentikoze activiteit plaatsvindt. De Slok-jeneveraflossing op 10 november 's avonds is een open wedstrijd volgens het onderstaande concept:

2 lopers, elke loper loopt 3 keer, jenevers tussenin

De vorige editie werd gewonnen door Elien Melis en Joost Talloen. Wij zagen Joost bezig op de sloktrainingen en durven gerust zeggen dat hij zich volledig op deze wedstrijd aan het focussen is. Elien daarentegen, zagen we nog niet op de sloktrainingen, en we mogen dus daaruit ook besluiten dat ze zich volledig op deze wedstrijd aan het focussen is. Om de voorbereiding niet te eenzijdig te laten verlopen, heeft De Laatste Post ook vernomen dat ze deelneemt aan het BK universitair twee dagen ervoor, kwestie van de oriëntatieautomatismen terug op punt te stellen.

De PR kant van de organisatie is in handen van Bram Boeckx en Bruno De Lat. Beiden overlopend van organisatietalent. De slok-coaches zorgen voor de sportieve kant van de zaak.

Het EC is de "baar" van LBK (spreek "LBK" uit als "Ken"), alwaar er croques en een warme zaal ter beschikking staan van de lopers, evenwel na een klein inschrijfbedrag betaald te hebben. Inschrijven doe je door mij een mail te sturen, liefst voor 9 november, zodat we genoeg kaarten kunnen drukken. Student/niet-student, iedereen welkom op dit niet-te-missen evenement.

2 Comments:

 • At 29/10/08 09:04, Anonymous Anoniem said…

  Is het mogelijk een beetje meer info te krijgen? Zoals sarttime en email om in te schrijven?
  Dank u!
  Séverine

   
 • At 29/10/08 10:15, Blogger JeroenH said…

  De massastart is om 19u30, een plannetje van de plaats van samenkomst verschijnt nog wel op de laatste post.

  Inschrijven of meer informatie krijg je via mijn mailadres: jeroen.hoekx [AT] hamok.be

  Het zou tof zijn om wat FRSO lopers te zien!

   

Een reactie posten

<< Home