De laatste post

Orienteering-news website

maandag, februari 08, 2010

Uitnodiging BK universitair

De uitnodiging voor het BK universitair en belangrijk nieuws voor eventuele kandidaten voor deelname aan WUOC, door onze gastverslaggever WVK:
In samenwerking met BUSF, VSSF en ASEUS nodigt Hamok u uit om deel te nemen aan het Belgisch universitair kampioenschap. Deze wedstrijd gaat door op zondag 28 februari 2010, start tussen 10:00 en 12:00; exacte starttijden worden medegedeeld via de website van VVO (www.orientatie.org) vanaf 25 februari.

Indien je wilt deelnemen aan dit kampioenschap moet je inschrijven vóór 14 februari via de website van de Vlaamse Studentensportfederatie en niet via de eigen oriëntatieclub.

Deze wedstrijd telt tevens als selectiewedstrijd voor deelname aan het Universitair Wereldkampioenschap Oriëntatielopen (WUOC) dat dit jaar gehouden wordt in het Zweedse Borlänge tussen 19 en 23 juli. Kandidaten hiervoor moeten hun naam opgeven aan Walter Van Krunckelsven (secretaris-generaal ABSO/BVOS) voor aanvang van het Belgisch Universitair Kampioenschap en wel op zondag 28 februari aan het wedstrijdsecretariaat.
Belangrijke opmerking: het grootste deel van de kosten voor deelname aan het WUOC (verplaatsing, verblijf, maaltijden, inschrijving, …) zijn ten laste van de atleet zelf. Mogelijks zal een deel terugbetaald worden door BLOSO (studenten met een topsportstatuut) en/of de onderwijsinstelling.