De laatste post

Orienteering-news website

zaterdag, augustus 23, 2008

VVO Statistieken

Nu de olympische spelen bezig (of bijna afgelopen) zijn, komen er allemaal lijstjes op u af. De oriëntatiewereld kan natuurlijk niet achterblijven en dus kan je nu het antwoord vinden op de vraag wie dit jaar de meeste wedstrijden liep in Vlaanderen (Tuur Cloostermans), wie de meeste tijd aan zijn wedstrijden spendeerde (Oswald Van Bockstal) en wie er gemiddeld het snelste liep (Bart Delobel)!

Volg de link hierboven. Heb voldoende geduld. Een 1,2 MB aan resultaten komt binnen. Als het ingeladen is, kan je op een naam klikken (nogal willekeurig) en zien welke wedstrijden die persoon liep. De tijden zijn in seconden, onze excuses hiervoor. Helemaal bovenaan kan je kiezen om te sorteren op het aantal gelopen wedstrijden, de totale tijd en de gemiddelde kilometertijd.

De resultaten zijn berekend op alle wedstrijden van 2008, zoals voorkomend in de VVO resultatenlijst. Wij garanderen niet dat alles er correct in voorkomt, maar het zou redelijk goed moeten zijn. Foute resultaten mag je altijd melden.

1 Comments:

 • At 27/8/08 08:35, Anonymous Anoniem said…

  iets helemaal anders, zie onderstaand artikel:

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/395909/2008/08/27/Grootste-bos-Vlaanderen-komt-in-Noord-Limburg.dhtml

  1 poort?
  lijkt me geen goed nieuws voor onze OL-sport, of?

   

Een reactie posten

<< Home