De laatste post

Orienteering-news website

woensdag, augustus 06, 2008

Sofie Herremans in "Dag Allemaal"

Tussen Marianne van Thuis die "geen reclame voor hondenbrokken" maakt en Piet Huysentruyt die zich eindelijk geapprecieerd voelt had de "Dag Allemaal" van 15 juli nog plaats voor een artikel over de familie Gevaert. En wie zien we daar? Jawel, hamok en Slok ster Sofie Herremans.

sofie

Na dit onverwachte sluikreclamesucces voor het oriëntatielopen is de fanclub in actie geschoten en ondertussen is de rode jurk, met extra hamok logo, al te verkrijgen in Barts sportshop.

Nu rest natuurlijk nog de vraag hoe wij deze foto gevonden hebben, want de ingewijde weet dat ons wereldbeeld enkel en alleen gevormd wordt door het maandelijks lezen van "De Knijptang" en de o-ringenverslagen op De Laatste Post. Terwijl de serieuze oriënteur op dit ogenblik in de Aveyron aan het lopen is, waren wij daar enkele weken terug en bij het tonen van de vakantiefoto's bij de grootouders lag de sappige verzameling roddels te wachten om gelezen te worden door mensen die de foto's al 100 keer gezien hadden, met dit komkommertijdartikel als gevolg.

10 Comments:

Een reactie posten

<< Home