De laatste post

Orienteering-news website

woensdag, april 30, 2008

Bike&Run 2008


Op woensdag 30 april vond de jaarlijkse de Bike&Run plaats, een gezamenlijke organisatie van de KULeuven UCLouvain. Deelnemen doe je met twee, één loopt er telkens en de andere fietst. Afwisselen doe je zo vaak als je maar wil.


Het ene jaar loop je van Louvain-la-Neuve naar Leuven, het jaar erop in de tegengestelde richting. Dit jaar lag de start in Louvain la Neuve. Het parcours was wat verlengd tot 33,25 km. Het is een heuvelig traject, soms een paar echte Parijs-Roubaix stroken (met de nodige materiaalpech voor sommige teams), soms ook stevige moddere stroken waar je al lopend sneller door geraakt dan al fietsend. Recupereren op de fiets was er dan niet bij...


Twee KOLlers stonden ook aan de start. Bert Kempenaers (H21) liep samen met een ploegmaat van atletiekclub AC Lierse naar de 3e plaats in 1u55 (= ongeveer 17 km/u). Yves Briers (H21) en duatleet Joris Verreydt behaalde een 9e plaats in 2u02. Het topduo Ken Peeters (TROL) en Jeroen Hoekx (Hamok) moest met spijt in het hart forfait geven voor de wedstrijd wegens buikgriep van de laatste (overgekregen van de eerste, nvdr).

2 Comments:

 • At 1/5/08 09:58, Blogger sofie said…

  Weet je ook toevallig wie er gewonnen heeft? Toon Smets deed ook mee en leek me een stevige concurrent!

   
 • At 4/5/08 12:15, Anonymous Desmond said…

  Hier meer info over de Bike&run (met mogelijk later ook nog de uitslagen):

  Website Bike&Run

  Ook met foto's:

  Bert Kempenaers


  Yves Briers

  En op de foto's valt af te leiden dat de overwinning naar Nick Renders en Tom Steenackers is gegaan. Beide sterke lopers van AC Herentals.

   

Een reactie posten

<< Home