De laatste post

Orienteering-news website

woensdag, oktober 16, 2013

Preview Flemish Championships Middle Distance

Zondag staat het laatste kampioenschap van 2013 op de kalender. Degene die dit jaar nog geen titel behaalde hebben hier hun laatste kans.

Vorig jaar werd Thomas Van Der Kleij kampioen op de Sahara, Hoeckx en Anciaux vervolledigden het hamok podium. Bij de dames was het Anna Serralonga die vlaams kampioen werd voor respectievelijk Van de Velde en Heuninckx.

De Kaart
Kepkensberg liegt nooit. Zoals de naam het al verklapt is de de kaart Kepkensberg in feite 1 grote berg die op de meeste plaatsen redelijk stijl bergop of bergaf gaat. Je mag er zeker van zijn dat je de berg ettelijke malen op en af moet lopen. Als je daar nog eens een goeie portie onderbegroeiing mee mengt dan weet je dat de winnaar redelijk compleet zal moeten zijn.
Enige fotos ter illustratie (genomen door de baanlegger Stefaan Schutjes)
 
De Favorieten

We hebben veel favorieten voor dit vlaams kampioenschap. Er werden verschillende favorieten genoemd de laatste weken. (De baanlegger tipt  zelfs Frederik Meynen)
Maar de meest opvallende favoriet is toch wel Andis Laveikis die speciaal naar belgiƫ komt om het vlaams kampioenschap te winnen.

*** Thomas Van Der Kleij, Tomas Hendrickx
**   Jeroen Hoeckx, Desmond Franssen
*    Andis Laveikis, Jiri Bouchal

de vrouwen
*** Anna Serralonga
** Vendula Dolezalov, Greet Oeyen
* Elisabeth Schutjes, Liesbeth Van De Velde, Saartje Sallaerts

6 Comments:

Een reactie posten

<< Home