De laatste post

Orienteering-news website

donderdag, oktober 25, 2007

Preview Jeneveraflossing

(English below) Op dinsdag 30 oktober vindt naar jaarlijkse gewoonte weer de slok jeneveraflossing plaats, ook wel de 'Memorial Sofie Herremans' genaamd. Ook dit jaar weer, zal het Arenbergpark de 'place to be' zijn. We verwachten verschillende ploegjes aan de start die worden samengesteld uit 2 lo(o)p(st)ers, een combinatie van een ervaren orienteur met een opkomend talent. Dit opkomend talent kan ook altijd uit een duo of trio bestaan, die dan samen de omloop zullen afleggen.

De lopers zullen elk 3 korte parcourtjes (1 a 1,5km) moeten lopen, steeds vooraf gegaan door 1 of 2 shotjes jenever. De ploeg die als eerste alle drankjes leeg heeft en de omlopen juist afgelegd heeft, zal tot uiteindelijke winnaar worden uitgeroepen.

Dit jaar verschenen er heel wat talenten uit de slokvijver op de trainingen, soms zelfs tot 40 deelnemers. Hun coaches Jeroen Hoekx en Thomas van der Kleij zorgden elke dinsdagavond voor technische trainingen op ieders niveau (van gewone IOF tot orohydro- en vensteromlopen). Vorige dinsdag werd er zelfs op micro-orientatie getraind ter voorbereiding van de Orient-show. De uitslagen en foto's van deze trainingen zijn terug te vinden op de slok-website. Ook de kalender wordt steeds aangepast, zodat jullie alle recreatieve- en elitetrainingen op de voet kunnen volgen.(kaartfragment)


Dit jaar werd er ook rekening mee gehouden dat de aflossing plaats heeft tijdens de herfstvakantie. Zodat er hopelijk ook nog studenten of andere geïnteresseerde lopers van buiten Leuven aan deze activiteit kunnen deelnemen.

Deelnemers/Runners:
Enkele grote namen (top-10) die de organisatie al zeker heeft kunnen strikken:
Thomas Van der Kleij (6e op de Bel-ranking)
Jeroen Van der Kleij (7e op de Bel-ranking)
Joost Talloen (8e op de Bel-ranking)
Jeroen Hoekx (10e op de Bel-ranking)
Miek Fabre (4e op de Bel-ranking)
Elien Melis (9e op de Bel-ranking)
...

Op komst (nog onderhandelingen bezig)/negotations with:
oa. Bruno De Lat, Niels Bockx, Bart Delobel, Winston Franssen, Sara Hendrickx, Kim Geypen, Alex de Roeck (als de organisatie met genoeg startgeld over de brug komt),..

Gegevens/Information:
Wie/Who: Iedereen welkom
Waar/Where: Arenbergpark te Leuven (samenkomst de bar van LBK, kaartje volgt nog)
Wanneer/When: dinsdag 30 oktober, start om 18u30
Afstand/Distance: 3x 1 a 1.5km
Meebrengen/Usefull: indien mogelijk: nachtlamp (om 18u30 zal het reeds donker zijn)


English:
On tuesday (30/10), SLOK (orienteering students in Leuven) will organise a jeneverrelay. Every runner will run 3 times, each time a different track. Before receiving your map you have to drink a jenever (3 times too).
The start will take place at 18.30, so it will be dark already. Taking an illumination equipment with you, can be usefull.
We invite everyone to join this competition, especially the students from the south of Belgium.
More information about the competition and participators (some rising stars will be present) you can read above and on the SLOK-website (with pictures and results from our trainings).

3 Comments:

 • At 25/10/07 19:45, Anonymous Anoniem said…

  Dag

  Dit lijkt me een zeer interessante training. Alleen is het wat ver weg voor mij. Om met de auto te komen lijkt me ook niet slim.
  Dus zal ik de resultaten wel volgen via internet.

  Groeten

  Tomas

   
 • At 27/10/07 14:47, Anonymous Bruno said…

  Misschien kan SLOK voor online streaming zorgen? :) Zodat men op het thuisfront de resultaten live kan volgen?

  trouwens: bij deze ook bevestiging dat ook Bruno De Lat (92ste op de BEL-ranking) van de partij zal zijn op deze memorial SH!

   
 • At 27/10/07 17:32, Blogger Heun said…

  Sta me toe even te vermelden dat vorige vrijdag het interkorpsen (Mil-Ol)op de kaart van 'Mazy' is gelopen en dat Geert Simkens er een toptijd heeft neergezet om "U" tegen te zeggen. Op een afstand van 9300m liep hij een tijd van iets meer dan 48' wat in een gemiddelde kilometertijd van 5'11" resulteerde. Mede met zijn tijd won zijn eenheid 2/4L het interkorpsen voor CC Land, hetgeen waar onderstaande zijn best heeft voor gedaan.

   

Een reactie posten

<< Home