De laatste post

Orienteering-news website

zaterdag, oktober 20, 2007

Mountainbikeoriëntatie in Meerdaalwoud

De mountainbikeoriëntatie in het Meerdaalwoud vond vandaag plaats. Het was niet echt warm, maar de mooie blauwe lucht en de prachtige kleuren van een bos in de herfst maakten de al dan niet lange fietstocht een unieke ervaring voor de talrijk (44) opgekomen deelnemers. Die deelnemers werden dan ook erg verwend door baanlegger Jef Boeckx op de herverkende kaart.

De Zoete Waters 's ochtends.

De snelste deelnemer in de A-omloop was Sam Deferm, hij was een tweetal minuten sneller dan Roel Smolders, die genoegen moest nemen met de tweede plaats. Op de derde plaats zien we Alain Wathelet, op een kleine tien minuten van Deferm.

In de B-omloop was Greet Oeyen de snelste, met een ruime voorsprong op de achtervolgers (Timmermans, Van Briel), die met enkelen dicht bijeen eindigden. De matig bezette C-omloop werd gewonnen door Ria Verwimp, 10 seconden sneller dan dichtste achtervolger Robert Hoofd.

Snelste deelnemer in het A parcours, Sam Deferm, net na de finish.

1 Comments:

  • At 21/10/07 10:51, Blogger Jef said…

    Ik heb Sam, Roel en Alain een mailtje gestuurd met de vraag hun wegkeuzes even in te tekenen, als ik ze heb komen ze ook op delaatstepost!

     

Een reactie posten

<< Home