De laatste post

Orienteering-news website

donderdag, juni 29, 2006

Vergane Glorie?

Als we de startlijst van de 3e nationale eens grondiger bekijken, merken we ook weer de afwezigheid van Tom Herremans op. Deze atleet werd vroeger omschreven als grootste talent uit Belgie, en heeft zelfs in Finland zijn naam bekendheid veroverd.

Maar dit seizoen hebben we nog maar weinig resultaten van hem gezien, daarom gingen we Tom in Leuven nog eens opzoeken. We vonden hem terug op een voetbaltornooi met zen oude sportkotvrienden. We moeten toegeven, het niveau lag hier zeker niet laag, en de ploeg van 'de Witte' deed het ook helemaal niet slecht. Met goed georganiseerd voetbal haalden ze de beker binnen na het nemen van strafschoppen. Het sporten zit Tom dus nog steeds in het lijf. Maar is hij nu een nieuwe carriere als voetballer begonnen?
Wat later op de avond (na enkele goed gevulde glazen stellabier) was hij wel bereid wat commentaar te geven. Het orientatielopen staat momenteel inderdaad op een lager pitje. Bij repetitieve bewegingen (lopen dus) heeft hij vaak last van zen achillespees, dus opteert hij wel eens om wat andere lichaamsoefening uit te proberen, zoals voetbal.
We kunnen de vroegere topatleet allemaal veel beterschap wensen, hopen dat hij zich binnenkort terug herpakt en bewijst dat 'de oude garde' nog niet afgeschreven is.

11 Comments:

Een reactie posten

<< Home