De laatste post

Orienteering-news website

zaterdag, augustus 25, 2007

Belgen 21e in aflossing

Fabien Pasquasy begon goed aan de wedstrijd, en was halverwege mee in een langgerekte kopgroep. Gaandeweg moest hij echter het gat laten. Fabien gaf een twintigste plaats door aan Etienne Van Gasse, op 5 minuten van de Finse leiders. 'Tinou' zag onderweg enkel een Bulgaars team passeren. Joost Talloen deed zijn beste wedstrijd van zijn WK, en kon de éénentwintigste plaats vast houden.


Joost Talloen


26 minuten verloren de Belgen in totaal op een zeer sterk Russisch team met Efimov, Khramov en Novikov. Met een snelle slotloper, Emil Wingstedt, werd Zweden nog tweede. De Noren verloren de sprint voor de derde plaats van Finland.


Bij de vrouwen won Finland. Een tweede gouden medaille dus voor Heli Jukkola en Minna Kauppi. Zweden en Noorwegen werden twee en drie. Zwitserland verloor te veel tijd bij de eerste 2 lopers, zodat Simone Niggli niet meer dan een vierde plaats uit de wacht kon slepen.


woc 2007

1 Comments:

 • At 25/8/07 22:08, Blogger sofie said…

  Nog een ander raar nieuwtje vanuit WOC. De zweedse startloopster Annika Billstam werd na de prijsuitreiking op de parking aangereden door een auto, blijkbaar reed die over haar voet!
  Ze moest naar het ziekenhuis en heeft momenteel veel pijn, zelf met pijnstillers.
  Volgens de zweedse teamdokter kan deze blessure genezen op 3-4 dagen maar kan ook tot enkele weken of zelfs maanden duren.
  Annika ging sowieso niet meer deelnemen aan de sprint die morgen plaats vindt.

  In hetzelfde artikel staat ook nog vermeld dat het nog steeds onzeker is of Martin Johansson gaat starten morgen nadat hij tijdens de lang in elkaar was gezakt. Morgenvroeg 'test' hij en beslist hij of hij loopt.

  http://www.orientering.se/t2.asp?p=1920&x=1&a=1101128

   

Een reactie posten

<< Home