De laatste post

Orienteering-news website

maandag, december 04, 2006

Regionale wedstrijd "Kamp van Beverlo"


Met 279 deelnemers kon organisator Omega niet klagen over de opkomst. Het weer zat nogal mee, en bovendien was er de komst van een Goedheiligman: "de Sint".
Met Joost Talloen als baanlegger kon men ook rekenen op een optimale benutting van de kaart. Lange benen met wegkeuze werden afgewisseld met korte technischere postjes.

Opvallende uitslagen...
* Veerle Tulleneers haalt een kilometertijd van 6'19", Bij de mannen was enkel het podium van dezelfde C-omloop sneller als haar. Jos Gilot haalde het daar voor Niel Deijgers en Luc Melis. Miek Fabré, beloftevolle junior maakte er een training van en strandde dan ook op meer dan 10 minuten.
* In de D-omloop haalde Sien Verdeyen het van Greta Loysch en An Verberne. Elien Melis strandde teleurstellend net naast het podium en werd zelfs bijna door moeder Greta Mols geklopt. Bij de mannen liet Rudy Cantré nog maar eens zien dat hij nog niet versleten is.
* Toon Melis was overtuigend de snelste in de E-omloop, bij de vrouwen waren het Lisette Eyckmans en Liset Hendrickx die net sneller waren dan Evelien Peeters.
* In de B-omloop zien we een top 5 afgescheiden van de rest. Junior Jeremy Genar bleef 1 minuut voor Sooi Jacobs en Guido Verdeyen. Dominique Peeters maakte net wat meer fouten en belandde op een 5e plaats. Els Put was de snelste bij de dames.
* De spanning in de A-omloop was er enkel voor plaats 2 en 3. Jeroen Hoekx toonde namelijk nog maar eens zijn beste form en won overtuigend. Thuisloper Dries Heuninckx werd mooi 2e voor Serge Baert.
* In de F+reeks tenslotte was er spanning tussen Elke Verdeyen en Pien Lefranc, ze eindigden op 1 minuutje van elkaar, maar Charlotte Theys won alweer met een aantal minuten voorsprong. Arno Keuppens bleek alweer niet te kloppen bij de jongens. Tom Vervoort werd 2e. Voor de 3e plaats was het de sprint die beslissend was tussen Nelis Fabré en Nick Vervoort. Nelis haalde het net voor Nick. In de F-omloop wonnen Tobias Lefranc en Yentel Vanderijt.

Alle deelnemers werden verwend aan de aankomst met appeltjes van oranje... En de kleinsten uiteraard met snoep van de Sint.

9 Comments:

Een reactie posten

<< Home