De laatste post

Orienteering-news website

donderdag, december 14, 2006

Geert Simkens verlaat nationale ploeg

Eén van de beste VVO-lopers verlaat het nationale team. Geert Simkens liet weten dat hij niet langer kandidaat wenst te zijn van de nationale ploeg : "Ik wil jullie laten weten dat ik stop nog voordat ik begonnen ben!".
Hiermee is hij de 3e talentvolle atleet die dit jaar afhaakt bij de VVO-seniors. De gesponsorde kern wordt hiermee herleidt tot slechts 6 personen waarvan er 4 een A-statuut verkregen.

Het VVO-secretariaat reageert gelaten met: "Het is natuurlijk altijd spijtig te moeten vernemen dat goede atleten besluiten om te stoppen..."


3 Comments:

  • At 14/12/06 21:49, Anonymous Anoniem said…

    Heel leuk dat deze site het hele oriëntatiewereldje op de hoogte houdt van wat reilt en zeilt binnen onze toch zo kleine gemeenschap. Het is leuk om mensen op zo een gemotiveerde manier met hun hobby bezig te zien.
    De eerlijkheid gebiedt mij om toch even op dit nieuws te reageren. Zoals dit bericht insinueert, door een onvolledige weergave van de reactie, zou het VVO secretariaat 'gelaten' op dit spijtige nieuws reageren. De volledige mail geeft echter een totaal ander beeld van de situatie en deze wil ik jullie zeker niet onthouden.
    Laat ons in de toekomst proberen om op een open en positieve manier met en over elkaar te communiceren...

    Het antwoord van het VVO-secretariaat was:

    Dag Geert,

    Het is natuurlijk altijd spijtig te moeten vernemen dat goede atleten besluiten om te stoppen. Hopelijk kap je niet volledig met de oriëntatiesport en mogen we je nog regelmatig ontmoeten op onze wekelijkse croskes en andere organisaties.
    Je bent alleszins heel hartelijk bedankt voor je jarenlange inzet voor de VVO- en nationale ploeg. Mocht de microbe, om terug de draad op te nemen bij de seniors, weer toeslaan laat je het ons maar weten. Je bent steeds van
    harte welkom.

    Sportieve groeten,

    Sonia Goossens

     
  • At 16/12/06 02:40, Anonymous Anoniem said…

    >jongens,
    >Ik ben niet de man om jullie >een schop onder de kont te >geven.Maar ik ga jullie een mmoi >verhaaltje vertellen.Er was eens >een tainer die met zijn jongens >naar Lapland ging,ze logeerden >in een hut zonder stroom of >water.Maar ze trainden 3 maal zo >een 200 km per week,volledig op >eigen kosten.Het resultaat was >1 olympische gouden plak 2 >zilveren en een finale plaats op 1500m.Het land kreeg een >>traditie in het lange >afstandlopen.Tijden veranderen >en de volgende topper wou naar >Zwitersland op hotel en de >kannarievogel moest mee.Hij had >weeldklasse maar altijd dat >beetje ongeluk.Nog even was er >hoop,hij verbleef 9 maand per >jaar op een klein apartement in >Font-Romeu,helemaal alleen.Hij >had niet het tallent van de >mannen in de grote dagen,maar >was wel de eerste die 3 >marathons onder 2u08 liep.Het land had vele beloftevolle >atleten maar er kwam geen >resultaat meer.

     
  • At 16/12/06 16:49, Blogger jeroen vdK said…

    Conclusie: Tijden veranderden wanneer de afrikanen ontdekten dat ze zo hard konden lopen..

     

Een reactie posten

<< Home