De laatste post

Orienteering-news website

donderdag, september 17, 2009

"Van der Kleij tevreden met toptien"

Het Nieuwsblad schreef twee artikels over het BK lange afstand in Tessenderlo, waar favoriet Fabien Pasquasy met de overwinning en bijhorende bierkorf naar huis mocht.

Hamok-voorzitter Luc Melis kwam als eerste aan bod. Op 12 september verscheen een voorbeschouwing. Melis gokte op zijn toploper en titelverdediger Thomas van der Kleij voor een sterke prestatie, ondanks zijn voorbereidingsproblemen. Verder vertelde Melis: "Het zal er spannend aan toe gaan."

Het ging er inderdaad ook spannend aan toe, wat de aandachtige lezer al uit ons artikel te weten kwam. Vandaag kopte Het Nieuwsblad "Van der Kleij tevreden met toptien" en liet de Kogel van Kattenbos dan ook ruim aan het woord. Relevant voor de concurrentie is ondermeer: "Over twee weken hoop ik in Leopoldsburg al een stuk sterker te staan, en volgende maand is er in Namen het BK over de korte afstand.". Het lijkt er dus sterk op dat die dagen met rood aangekruist staan op de kalender in het vdK-trainingscentrum in de Spinnewielstraat.

De eerste afspraak is natuurlijk wel de ploegenwedstrijd in Poppel van zondag, die een beter beeld moet geven van hoe de voorbereidingen op het wintercriterium verlopen bij de toppers uit het regionale circuit.

1 Comments:

  • At 17/9/09 20:57, Anonymous Anoniem said…

    die foto onder artikel 1 is wel heel O-minded!

     

Een reactie posten

<< Home