De laatste post

Orienteering-news website

zaterdag, april 17, 2010

Eyjafjallajökull strooit roet in het eten


Enkele Toppers waaronder Thomas van der Kleij en Desmond Franssen hebben net als duizenden andere toeristen problemen om terug te keren van een vakantiebestemming.
De atleten zijn vorig weekend afgereisd naar Zweden en Italië om zich voor te bereiden voor de klassiekers van het voorjaar - Tiomila en Jukola, maar ook het belangrijke selectieweekend voor het WK.

Zowel Brussels Airlines als Ryanair kondigden zopas aan dat er dit weekend geen vluchten meer zullen zijn in Noord-Europa. Het is nog maar de vraag of ze dan maandag of dinsdag wel zullen kunnen terugvliegen. Oplossingen worden gezocht maar zijn lang niet zeker... Hun deelname aan de fysieke test die gepland is maandagavond 20u is dus erg twijfelachtig.

Reactie Desmond:"My flight for sunday is cancelled, i rebooked a flight home on tuesday. So i can't be present at the physical testrun on monday evening. I hope there is still a solution possible for this problem, because the selection races are very soon."
Desmond is duidelijk is vorm de laatste tijd en het zou dus fout zijn van hem niet mee te nemen op het selectieweekend, de fysieke test uittstellen naar woensdag of donderdag lijkt ook niet aangewezen aangezien die te dicht voor de andere selectieproeven ligt.

4 Comments:

 • At 18/4/10 15:29, Anonymous Anoniem said…

  Dan maar fysieke test na selectiewedstrijd zeker. Want niet slagen in fysieke test = geen selectie

   
 • At 19/4/10 12:12, Anonymous Anoniem said…

  Och zot?

   
 • At 19/4/10 15:48, Anonymous Anoniem said…

  Natuurlijk niet de dag erna! Maar bv 1 of 2 weken nadien. Het lijkt me niet meer dan eerlijk tov de andere atleten dat zij toch de fysieke test afleggen

   
 • At 20/4/10 15:08, Anonymous Anoniem said…

  Proficiat aan Greet en Jeroen met hun fysieke test!

  Bart D

   

Een reactie posten

<< Home