De laatste post

Orienteering-news website

dinsdag, oktober 20, 2009

Mass Start By Night

Remember the mass start in the Arenbergpark? Imagine the same thing, but at night. That's what will happen on 27/11/2009 in the sand dune terrains of Lommel-Balendijk.

All information can be found at the official event site of the Mass Start By Night. We'll summarise the most important points here:

Mass start with map exchange, two different loops of 3kms with forking.
Start at 20h00.
Course setter en event director: Thomas van der Kleij
Entries through the on-line entry form

Map fragments:


----------------
Samenvatting in het Nederlands, op speciale aanvraag van Tuur en PIETER:

Op 27 november is er een nachtmassastart in Lommel-Balendijk. Alle lopers uit omloop 1 starten samen om 20u00. De lopers krijgen twee lussen van zo'n 3km voorgeschoteld, met tussenin een kaartwissel. Voor de andere lopers zijn er ook gewone omlopen voorzien van 4,5 en 3km, start tussen 19u en 21u, zodat de vroege vogels na de wedstrijd nog de massastartlopers aan kunnen moedigen tijdens start, kaartwissel en finish.

Het wedstrijdcentrum is Café De Mulder in Kattenbos, aan het station van Lommel. Wegaanduiding vanaf de baan Lommel-Leopoldsburg (N746). Inschrijven voor de massastart gebeurt door uw naam en emitnummer in te geven in het inschrijvingsformulier.

5 Comments:

 • At 20/10/09 17:00, Blogger dries said…

  De 3 eerste entries (=inschrijvingen) zien er al veelbelovend uit...

  Dit is mijn hoofddoel voor het najaar!!

   
 • At 21/10/09 20:54, Blogger Heun said…

  18BnLog pakt uit op militair kampioenschap interkorpsen!

  Op het pijlsnelle terrein van Lommel Sahara werd vandaag het interkorpsen betwist. De collega's van mijn eenheid moesten relatief vroeg starten. Bij aankomst werd al gauw duidelijk dat iedereen een meer dan behoorlijke tijd had neergezet. Jos Goven, Eric Vandebroek, Luc Hermans en ikzelf waren opgetogen dat we goed uit de startblokken waren gegaan. Nu afwachten wat de tegenstand deed. Geert Simkens zette de toptijd van de dag neer 47'00 kmtijd: 5.06 min/km. Helaas lieten sommige lopers van zijn eenheid (2/4L) het afweten. CBOS presteerde zoals verwacht regelmatig en konden rekenen op de diensten van Guy Tirez die net teruggekeerd was van Australië. 10Wtac, de vooraf gedoodverfde favoriet, pakte zoals verwacht uit met sterke tijden in omloop 1. Hier waren Benjamin Anciaux en Gert Claes voor verantwoordelijk. Desondanks strandde deze eenheid op een 2de plek. Daar het de eerste keer was dat 18BnLog deze beker binnenrijfde smaakte de Leffe des te beter.

  welgemeende groeten,

  Olt HEUNINCKX D
  2 Comd 1 Cie Mat
  18Bn Log

   
 • At 21/10/09 21:57, Blogger dries said…

  de "outsiders" hebben dus gewonnen...
  mooi mooi!!

  Proficiat

   
 • At 22/10/09 09:00, Anonymous JefB said…

  Heun, die Leffe was toch na de uren?

   
 • At 22/10/09 17:27, Anonymous benjamin said…

  beste dries,

  Wel even ter info erbij vermelden dat we met een B-ploeg aan de start stonden. Wij waren dus zeker niet gedoodverfde favoriet.

  Toch proficiat aan 18Bn log

  benjamin

   

Een reactie posten

<< Home